Рефлексія до модуля 2

На початку тернінга ми ознайомилися з навичками, які необхідні учням у 21 столітті. Далі поговорили про портфоліо та його особливості. Завершилося заняття створенням макету публікації для ознайомлення з методом проектів. Особливих складнощів не виникло. Зробила висновок, що для вдосконалення процесу навчання ми можем використовувати метод проектів. Він є цікавим для дітей та ефективним.

Коментарі

  1. Бажаю успіхів у виборі та створенні проектів!)

    ВідповістиВидалити
  2. Нехай щастить у створенні свого проекту!

    ВідповістиВидалити
  3. Україна значно просунулася у питанні реалізації програми проектів. Незважаючи на екзенстиційні виклики російської агресії. Хочу також висловити окрему вдячність за те, що Рада Європи, включаючи цю Асамблею, активно підтримує процес реформ в Україні. Озираючись на досягнення України, я особливо радий, що план дій Ради Європи на 2015-2017 роки для України став нашою спільною історією успіху. Досягнутий прогрес – це спільний результат України, Ніжинського державеного університету імені Миколи Гоголя та Ради Європи. Тому успіху у реалізації нових реформ України які диктовані Європою.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анатолій, дуже аргументовано з вашого боку. Дякую!

      Видалити
    2. Дівчинко не зважай ні на кого і ні на що, не думай про те, що в тебе може щось невийти, як що не спробуєш то ніколи не дізнаєшся.Успіху.

      Видалити
    3. Ви дали мені гарну мотивацію, Анатолію!

      Видалити
  4. Але не забувай , що ФСБ, СБУ, МІ6 та ЦРУ вже слідкує за тобою, тому не довіряй нікому тільки собі, і будь обережною Тому що твій проєкт це гра для дорослих.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу